Přání seniorů 2023

Jako každý rok i letos mají senioři vánoční přání, které nám často nechtějí říct. Odbývají nás se slovy „já nic nepotřebuji“. Naše pečovatelky veškeré klienty dobře znají, a tak ví, jak je potěšit. Některé dárky jsou jen drobnosti pro radost, pro pocit, že na ně Ježíšek nezapomněl.

Dárkové tašky

Letos sháníme i dárkové tašky. Množství dárečků, které nám chodí, pak nestíháme všechny balit do balícího papíru, proto prosíme tedy o dárkové tašky – Velké! 🙂, klidně zasílejte i jen dárkové tašky.

Dárky

Duplicitní dárky

Někdy se stává, že dárek ze seznamu dorazí vícekrát. Pokud je stejný jako u jiného seniora, dáme ho jemu. Pokud to povaha dárku umožňuje (něco dobrého, kosmetika, káva, zdravotní potřeby…) dostane ho senior dvakrát. Snažíme se dárky rezervovat, aby k těmto situacím nedocházelo, ale vás dárců je mnoho a někdy se zkrátka sejdou stejné dárky. Ale nemusíte se bát. Dostanou se tam, kam mají.

Na seznam přání se dostanete přes odkaz

dokument má dva listy – první list stacionář a druhý list pečovatelská služba. Přepínejte mezi listy dole, abyste viděli všechny dárky našich klientů.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11HC5COOf_WiQ1WO4cMbiU4kcLlE5u-Xvv_mU-3nEI_k/edit?usp=sharing

prosíme o vyplňování pouze pole rezervace – kam napíšete vaše jméno NEZAPOMÍNEJTE DÁRKY OZNAČOVAT ČÍSLEM, KTERÉ NAJDETE U JMÉNA V TABULCE