Kalendář 2022

Letos u nás vládne POZITIVITA, zasáhla nás 4. vlna – 4. vlna focení a příprav charitativního kalendáře. Pozitivně jsou naladěné obě strany – realizační tým i modelky a modelové.

„Tohle je rock and roll“ pravila naše kolegyně, když viděla jak focení probíhá. Pravda, uklizená aktivizační místnost se proměnila na improvizovaný fotoateliér, který po focení vypadal jako po výbuchu. A to jsme zvládli nafotit jen 3 měsíce.

Kalendář půjde do prodeje na podzim, tehdy to také pokřtíme ve staré synagoze v Plzni. Tedy alespoň v to doufáme, že nám křest nic nepřekazí.

(Jen pro přesnost, nezlehčujeme ani se nevysmíváme situaci kolem covidu. Celou dobu se snažíme poskytnout našim klientům nejlepší péči a ochranu. Jen jsme my i naši senioři z různých omezení a nejistoty za loňsky rok unaveni – a na smutek, depresi a strach je nejlepším lékem smích)

Reklamní místo v kalendáři

Kalendáře míří do rukou široké veřejnosti v Plzni. Letos jsme do kalendáře přidali i spodní „lištu“ která bude vidět celý rok a na kterou je možné umístit reklamu, logo, jméno… Tyto místa je možné zakoupit a tím pomoci financovat tisk. Celkem je ke koupi 5 míst – 4 x5 cm. Kalendář bude velikosti A3 na výšku – pověsit na zeď. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat fr@domovinka.cz

Pomozte nám dostat kalendář do tisku

Podpořit tisk můžete koupením reklamního místa v kalendáři nebo libovolnou částkou zaslanou přes darovací formulář – v postranním panelu našich stránek. Nebo klikněte zde.

A takhle probíhají přípravy

Finální fotografie si ještě chvilku necháme pro sebe

Po focení jako po bitvě