Charitativní běh pro Domovinku 2024

Záštitu nad Charitativním během pro Domovinku 2024 převzala paní Barbora Tomešová, bývalá česká reprezentantka v biatlonu, trenérka mládeže a koučka!

Srdečně vás zveme na letošní ročník Charitativního běhu pro Domovinku, který probíhá od měsíce dubna až do 15. září 2024. Zakoupením startovného podpoříte neziskovou organizaci Domovinka – sociální služby, o.p.s. která pečuje o seniory již více jak 26 let.

Virtuální Charitativní běh pro Domovinku

Právě teď a kdekoli! Vyberete si způsob pohybu, který vám nejvíce vyhovuje a zdolejte trasu 5 km. Běh, chůze, jízda na kole, bruslích nebo i na vozíku! Vše se počítá.

Stačí se jen přihlásit a zakoupit virtuální startovné na:

www.rozbehamecesko.cz/akce/charitativni-beh-pro-domovinku-2024

Cena startovného je 200 Kč (svůj finanční příspěvek můžete navýšit i libovolnou částkou od 100 do 1 000 Kč). Po zakoupení získáte elektronické startovní číslo, diplom i možnost nahrát si výsledky do svého běžeckého profilu (nahrávání výsledků je možné pouze během termínu 9. až 15. září 2024). A nebude chybět ani nabídka památeční finisherské medaile.

Charitativní běh pro Domovinku v Plzni

Chcete se s námi potkat? V tom případě se neváhejte přidat k nezávodnímu běhu pro Domovinku v Plzni. Ten se uskuteční již 11. září 2024 na plzeňském Božkovském ostrově, kde nás čeká společný výběh. Přihlásit se lze na:

www.rozbehamecesko.cz/akce/charitativni-beh-pro-domovinku-2024

Těšit se můžete nejen na běh pro dobrou věc, ale i zábavný program pro celou rodinu. A to není vše! Od dubna až do září vám postupně představíme partnery a sponzory Charitativního běhu pro Domovinku, kteří pro vás připravují mnoho lákavého. Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Program Charitativního běhu pro Domovinku v Plzni

Od 16 hodin:

Aktivity a skákací hrad pro děti s Městskou policií Plzeň

Malování na obličej s výtvarnicí Věrkou Dupynovou

17 hodin: Prezence běžců

17.50 hodin: Rozcvička s Johnym Alaskanem, ředitelem Rozběháme Česko

18 hodin: Start závodu, trasa 5 km

V minulém ročníku se nám společně podařilo vyběhat přes 40 tisíc Kč. Díky této částce jsme pořídili nové polohovací lůžko na náš stacionář. Věříme, že nám pomůžete vybavit i zbývající pokoje. Srdečně děkujeme za jakoukoli vaši podporu!

Akce probíhá ve spolupráci s neziskovou organizací Rozběháme Česko.

☼Fotografie z minulého ročníku☼