Charitativní běh pro Domovinku 2024

Srdečně vás zveme na letošní ročník Charitativního běhu pro Domovinku, který probíhá od měsíce dubna až do 15. září 2024. Zakoupením startovného podpoříte neziskovou organizaci Domovinka – sociální služby, o.p.s. která pečuje o seniory již více jak 26 let.

Virtuální Charitativní běh pro Domovinku

Právě teď a kdekoli! Vyberete si způsob pohybu, který vám nejvíce vyhovuje a zdolejte trasu 5 km. Běh, chůze, jízda na kole, bruslích nebo i na vozíku! Vše se počítá.

Stačí se jen přihlásit a zakoupit virtuální startovné na:

www.rozbehamecesko.cz/akce/charitativni-beh-pro-domovinku-2024

Cena startovného je 200 Kč (svůj finanční příspěvek můžete navýšit i libovolnou částkou od 100 do 1 000 Kč). Po zakoupení získáte elektronické startovní číslo, diplom i možnost nahrát si výsledky do svého běžeckého profilu (nahrávání výsledků je možné pouze během termínu 9. až 15. září 2024). A nebude chybět ani nabídka památeční finisherské medaile.

Charitativní běh pro Domovinku v Plzni

Chcete se s námi potkat? V tom případě se neváhejte přidat k nezávodnímu běhu pro Domovinku v Plzni. Ten se uskuteční již 11. září 2024 na plzeňském Božkovském ostrově, kde nás čeká společný výběh. Přihlásit se lze na:

www.rozbehamecesko.cz/akce/charitativni-beh-pro-domovinku-2024

Těšit se můžete nejen na běh pro dobrou věc, ale i zábavný program pro celou rodinu. A to není vše! Od dubna až do září vám postupně představíme partnery a sponzory Charitativního běhu pro Domovinku, kteří pro vás připravují mnoho lákavého. Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Program Charitativního běhu pro Domovinku v Plzni

Od 16 hodin:

Aktivity a skákací hrad pro děti s Městskou policií Plzeň

Malování na obličej s výtvarnicí Věrkou Dupynovou

17 hodin: Prezence běžců

17.50 hodin: Rozcvička s Johnym Alaskanem, ředitelem Rozběháme Česko

18 hodin: Start závodu, trasa 5 km

V minulém ročníku se nám společně podařilo vyběhat přes 40 tisíc Kč. Díky této částce jsme pořídili nové polohovací lůžko na náš stacionář. Věříme, že nám pomůžete vybavit i zbývající pokoje. Srdečně děkujeme za jakoukoli vaši podporu!

Akce probíhá ve spolupráci s neziskovou organizací Rozběháme Česko.

☼Fotografie z minulého ročníku☼