Soutěž se značkou Stephen Cordina Aroma&Therapy

A je to tu! V dubnu odstartovala virtuální část letošního ročníku Charitativního běhu pro Domovinku, ve kterém pro vás připravujeme mnoho novinek. Nebudou chybět ani soutěže o skvělé ceny, které věnovali partneři akce. A začneme hned!

Rádi bychom vám představili partnera akce Charitativního běhu pro Domovinku 2024, značku Stephen CordinaAroma&Therapy s přírodními vůněmi z Malty. Jméno nese po svém maltském zakladateli. Tím je pan Stephen Cordina, akreditovaný aromaterapeut, který za svou práci získal řadu ocenění a je také členem Société Française des Parfumeurs, francouzské společnosti výrobců parfémů. Značka Stephen Cordina Aroma&Therapy věnovala do této soutěže voucher na nákup e-shopu v hodnotě 500 Kč.

A jak se přidat k naší voňavé soutěži?

Navštivte webové stránky Stephen Cordina Aroma&Therapy: 

https://www.stephencordina.cz

a do komentáře na Facebooku Domovinky nám napište, jaký výrobek vás zaujal nejvíce. Za sledování stránky našeho partnera Stephen CordinaAroma&Therapy, kterému tímto srdečně děkujeme za podporu, budeme rádi!

Soutěž trvá 7 dní od jejího vyhlášení. Výherce bude oznámen na Facebooku Domovinky skrze video. Jiným způsobem výherce neoznamujeme. Pokud Vás kdokoli v souvislosti s výhrou kontaktoval jiným způsobem, může jít o podvodný profil a tuto skutečnost nám prosím neváhejte oznámit. 

FB profil: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063625511266

IG profil: https://www.instagram.com/stephen_cordina_cz_sk/