Siduška: Štěně s velkým srdcem a ještě větším posláním

Siduška není jen obyčejné štěně. Už od útlého věku v sobě skrývá neutuchající touhu pomáhat druhým. Proto se s nadšením zapojila do canisterapie a pravidelně navštěvuje seniory v našem stacionáři. I když zatím „neodborně“, s vrozenou empatií a hravostí jim dokáže vykouzlit úsměv na tváři a rozzářit jejich den.

Siduška ale ví, že pro to, aby se stala skutečnou canisterapeutkou, musí usilovně trénovat. Proto s chutí dochází na cvičák, kde piluje poslušnost, přivolání a odkládání. Ví, že každý povel a každý správně provedený cvik ji o krok přiblíží k jejímu snu – dělat radost lidem a pomáhat jim v jejich těžkých chvílích.

Siduška ale nezapomíná ani na zábavu a pohyb. Pravidelné procházky a hry s ní dělají šťastného a zdravého psa, plného energie, kterou pak s radostí rozdává seniorům. I v běžných dnech, kdy nechodí na cvičák, pilně cvičí doma se svou paničkou, aby byla co nejlépe připravená na další setkání se svými „babičkami a dědečky“ v stacionáři.

Pokud i vy se chcete stát hrdinou, budeme rádi za jakýkoliv příspěvek pomocí QR kódu na konci článku. Vše poputuje na její náročný, ale o to záslužnější výcvik. Děkujeme <3