Charitativní koncert a křest kalendáře 2023

V loňském roce jsme při focení zjistili, že seniorům nejvíce vyhovuje focení ve známém prostředí stacionáře. Výhodou autorky fotografií je, že se jedná o naši vrchní sestru. Je tedy všude a vždy přítomna. S nabitým foťákem tak útočila vždy, když viděla, že mají senioři dobrou náladu, a že mají chuť si trochu hrát.

Přípravy začaly již v létě, kdy naše fotografka přišla se skvělým nápadem. Vybudovali jsme ateliér přímo ve společenské místnosti a začali s pomocí asistentů z řad klientů i personálu fotit. Díky projektu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ jsme od Tesca na Rokycanské dostali finanční částku, kterou jsme využili na zakoupení rekvizit na focení kalendářů. Letos totiž těch rekvizit nebylo vůbec málo. Tématem kalendáře jsou totiž hry. Hry, ale trošku jinak, než si představujete. Máme například obří tužku na vyplňování křížovek, velké mikádo, šachové figurky či mini kulečník. Samozřejmě nechyběla ani dáma či ping pong. Všechny hry jsme použily do našeho nového kalendáře. Focení šlo poměrně rychle, jelikož máme samé skvělé modely a modelky. Jak senioři, tak i pečovatelky jsme si focení moc užili. I když musíme přiznat, že uklízet všechny kuličky, míčky či stavět po několikáté domino bylo opravdu něco. I tak focení dopadlo skvěle. Všichni senioři si protáhli svaly, procvičili motoriku i trpělivost.

Děkujeme sponzorům

[ngg src=“galleries“ ids=“93″ display=“basic_thumbnail“ maximum_entity_count=“20″]

Pokud chcete vidět kalendář dřív než kdokoliv jiný, přijďte na jeho křest. Bude se konat 24.10. od 17:00 ve Staré synagoze v Plzni. Občerstvení i hudební doprovod při celé akci je zajištěný. Určitě se nebudete nudit. Kalendář si také můžete na akci zakoupit. Přijďte s námi prožit tuhle krásnou událost!

Zde se můžete také zúčastnit na naší FB události. https://www.facebook.com/events/536879148105659/?ref=newsfeed

A abychom Vás dobře naladili, zde se můžete podívat, jak přípravy kalendáře probíhaly.

A tady je finální výsledek do kalendáře.

Foto: Olga Čechová